kirsten

Sanna mina ord

Mammadejt

Publicerad 2012-05-28 19:46:13 i Life as we know it,

Imorse vaknade Thilde av att Martin gick upp. Börjar bli en vana, men idag var hon så trött så trött så jag gav henne lite välling och så somnade hon om och sov i lite mer än en timme till. Kändes som att hon behövde det och jag klagade inte! Packade ihop oss och begav oss till träningen. Den sista med Martina som ledare för denna termin och med barnpassning. Har jag tur kommer hon leda nåt pass i höst och på kvällstid :) Så idag tog jag i allt jag kunde, för man vet ju aldrig när tillfälle ges igen för en stunds träning.

Efter passet begav vi oss till ett café på söder, Glada barn, promenerade dit. Så idag har vi verkligen varit duktiga! På caféet kunde vi bara släppa kidsen vind för våg då det är helt anpassat för barn vilket jag tycker är ett vinnanade koncept, då det annars är mycket svårt att gå och fika med barn. Dock var deras meny inte direkt stor, så jag skulle säga att det är bättre att gå dit och fika snarare än för att äta lunch. Ändå tycker jag att det är väl värt ett besök!

Då Martina ville kika på en solhatt till sin son så letade vi reda på en butik som sålde dem och där visade det sig att butiken skulle upphöra, så de hade utförsäljning. Behöver väl inte säga att vi kom ut med mer än en solhatt va? Tror att det finns fler bra saker med att börja jobba, haha!

Så man kan säga att vi haft en riktig heldag. Var inte hemma förens runt 17.30! Men å andra sidan lär det dröja en stund innan vi ses igen, tyvärr! Det är en av de tråkiga sakerna med att börja jobba, när ska jag få möjlighet att träffa mina härliga mammor?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela