kirsten

Sanna mina ord

När allt faller på plats

Publicerad 2012-05-02 19:55:55 i Livet med bebis,

I förmiddags begav vi oss till lekplatsen, Thilde var mer vild än tam och vi vill ju hålla nån form av ordning här fram till visningarna som går av stapeln nästa vecka. Att jag var mindre smart och tog vita byxor kanske jag skulle struntat i att nämna, haha! Nejdå, det blev ombyte för den lilla damen när vi kom in med. När vi satt där och lekte så ringde min telefon och ett nummer jag inte kände igen visades på displayen. Jag brukar som regel inte svara när jag inte känner igen numret men jag chansade och tänkte att är det en sån där säljare så går det nog att avstyra rätt fort.

Det var det icke. Det var förskolechefen från vårt förstahandsval av förskola för Thilde. Hon undrade om vi fortfarande var intresserade av att få en plats hos dem och det är väl klart att vi är! Det brukar vara svårt att komma in där så det vore ju underbart om hon får en plats där. Hon ville även att vi skulle komma förbi och hälsa på och gärna så fort som möjligt, så redan imorrn ska vi dit. Då skulle hon även träffa en pappa och hans son som skulle in i storbarnsgruppen. Åh, spännande! Dock så vill de att vi börjar tidigare med inskolning, så vi får se hur vi gör med allt. Ska komma på lite frågor till imorrn tänkte jag så får vi se. Jag antar att jag kan börja känna mig lugn gällande förskola och är så glad över att jag för en gångs skull har lite flyt.

I sandlådan satt jag och pratade med två pappor och det visade sig att de båda var på väg att sälja sina lägenheter, på VÅR gata och båda satt på varsin trea! Maj gadd! Hur bra är det inte? Den ena verkade dock mer intressant än den andra, men vad tusan vilken som blir nog bra!

Härliga underbara dag!

En av de otroligt fina liljorna som vi hade till fotograferingen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela