kirsten

Sanna mina ord

Underbart!

Publicerad 2012-05-20 22:31:15 i Life as we know it,

Alltså denna helg! Jag finner inga ord för att kunna beskriva hur underbar den varit. Att få vara lediga tillsammans och göra allt som jag annars är helt solo på, ja man kan ju nästan säga att jag varit ledig från mitt jobb. Fast bara nästan. Ibland kan jag komma på mig med att fundera på hur min käre karl ska klara sig själv om två veckor. Jag är helt säker på att han kommer klara det galant, det är inte det. Men vi kan väl säga som så att idag har lillfröken testat kattbajs...Mmm, ni förstår att jag undrar va? Fast visst, jag vill inte att han ska vara jätteförsiktig och säga nej en gång i sekunden som en pappa gjorde till sin son i lekplatsen häromdagen. Jag vill bara att han ska vara lite mer uppmärksam på vad som händer. Men det lär han sig nog får vi hoppas. Haha!

Idag har vädret varit lika fint som igår och jag har försökt bättra på min fina rand jag fick igår. Ser ut som jag har ett halsband på mig. Martin undrade om inte de jag redan har dög ;) Vi har även varit på lite visningar, men ingen är så bra som den vi kikade på förra veckan. Bara att fortsätta att hålla tummarna för den, för än är den inte såld! Vi sitter ju i den sitsen att vår måste väck först och det hoppas vi att vi lyckas med om en vecka.

Men först väntar en vecka i Öret och födelsedagsmiddag med svägerskorna och svärmor. Härligt värre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela