kirsten

Sanna mina ord

Vilken helg!

Publicerad 2012-05-07 08:48:47 i Livet med bebis,

Vill bara att det ska fortsätta vara helg så vi kan vara lediga alla tillsammans! Fortsätter vädret vara så här med så är det ju ännu en bonus! Kommer bli svårt att börja jobba och behålla motivationen att sitta inomhus. Fast å andra sidan blir man på väldigt bra humör när det är fint väder, så det skadar nog inte. Med tanke på att jag ska cykla med så vore det ju underbart med strålande väder och noll blåst tack!

Middagen var alldeles förträfflig i lördags med svärisarna! Thilde gjorde succé bland personalen och fick följa med in till köket och hälsa på! Inte illa. Men det var längesedan jag var så mätt! Och rund under fötterna ;) Thilde slocknade i vagnen två minuter hemifrån och utan att hon ens vaknade lyckades vi få av henne kläderna, sätta på en ny blöja, få på en pyjamas och lägga henne i sin säng! Då är man trött! Mamman slocknade i soffan och blev väckt för att förflyttas in till sovrummet. Vilken kväll!

Igår var det inte sämre! Svärisarna kom hit, vi åkte på visning av en lägenhet, vi åt vår hemmagjorda sallad utomhus, promenerade och kikade på dagiset Thilde fått plats på, gick på två visningar till, fikade i solen och sen bar det av hemåt för dem. Trevligt var det! Kvällen avslutades på en pizzeria och TV-mys i soffan.

Att pilla på pappas X-box är KUL! Att det pillats till det gått sönder tycker pappan är mindre kul!

"Det var inte jag?!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela