kirsten

Sanna mina ord

Hej ögoninflammation!

Publicerad 2012-11-30 22:28:06 i Life as we know it,

Ja, är det inte det ena så är det det andra. Jag har känt stickningar i ögat hela dagen, så när en av fröknarna på dagis sa att det fanns en stor chans att Thilde har fått en ögoninflammation tyckte jag inte att det var så konstigt. Mer ett konstaterande. Samtidigt som den här känslan kom igen, ska det aldrig ta slut? Hur många sjukdomar kan ett barn dra hem? Hur många kommer det att drabbas av själv? Jag trodde att min uppgift här i livet var att ta hand om min älskade plutta? Kan säga att det går inte med ett öga! Jag kan inte följa henne alls.

Kvällen har spenderats i soffan med en av Thildes gamla bebiskräkhanddukar över ögonen. Kul kväll! Jag hoppas att det är över imorrn...tur att detta inte hände förra helgen, man får vara glad för det lilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela