kirsten

Sanna mina ord

Känslan

Publicerad 2012-11-28 22:36:44 i Life as we know it,

Första dagen på dagis för lillfröken idag, inget samtal kom om att hon var sjuk igen. Men när jag sedan kom dit för att hämta henne så kom de och berättade att de befarade att det var magsjuka på g. Några av kidsen hade haft väldigt lösa blöjor idag och de ville därför varna. Jag tror inte att det är nån fara för vår del då jag kan tänka mig att Thilde reagerat på den medicin som hon fått några dagar nu för hostan. Men vi får se. Lovade att jag skulle ha koll och ni behöver inte vara oroliga jag lämnar inte ett barn med magsjuka till dagis. Aldrig! Och jag hoppas att Thildes kompisars föräldrar inte heller gör det. Men det har varit lugnt hela kvällen, inga blöjor har fyllts.
 
Men ni vet den där känslan när man pratar om just magsjukor. Ja, den fick jag när mamma nummer 2 kom för att hämta sitt barn. Finns ju verkligen ingen annan sjukdom där då snabbt får symptomen som magsjuka. Jag menar säger nån att oj nu har jag visst lite ont i huvudet så får du ju inte ont i huvudet själv. Men pratar nån om magsjuka börjar man genast må lite illa. Nä, den sjukan får gärna hålla sig så långt bort den bara kan tack! Dels för att jag inte vill ha den och för att jag inte orkar med mer trassel med försäkringskassan på ett tag nu. Vi har missuppfattat hur man vabbar tillsammans och nu ska vi försöka reda upp det, kul jobb. Men det är Martins problem.
 
Bjuder på en liten bild från helgens festligheter :) Min underbare karl och jag! Kärlek! ♥
 
(En kompis undrade på fejjan varför alla lägger på filter på sina bilder på Instagram, jag kan bara svara för min egen del och det beror på att min kamera är så värdelös att jag måste ljusa upp dem, men de blir ändå suddiga och ser därmed gamla ut)

Kommentarer

Postat av: Jerker

Publicerad 2012-11-29 09:20:01

Inte alla dar man blir omskriven i en blogg:-)

Svar: Haha, nope! Bara väldigt speciella personer som blir det :)
Kirsten

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela