kirsten

Sanna mina ord

Lugnet

Publicerad 2012-11-14 22:28:00 i Life as we know it,

Dagarna flyter ihop med varandra och ja, man kan väl lätt säga att man är mitt i det där ekorrhjulet. Tiden finns inte och allt hinns inte med. Tyvärr. Just nu ligger fokus på att fixa Thildes rum, det har ju fram till nu fungerat som nåt form av lager. Allt som vi inte vill ha eller som vi inte vet var vi ska ha, eller saker som ska upp när rummet är färdigt står så fint där inne. Men fint är det ju inte och absolut inte användbart! Det gör ju också att man inte alls får fram en bild av vad man vill göra av det där rummet. Men på söndag är det dags, jag och en kompis ska sälja skiten som står där samt hennes skit som står hemma hos henne. Sen ska här inredas för pengarna!

Annars då? Kvällen här hemma har varit lugn. Började med lite middagsbesök i form av Martins bror och pappa som kom hit för att se på fotbollen live. Så här har jag suttit i min ensamhet med en däckad Thilde i rummet bredvid. Skojigt värre ;) Ibland är det faktiskt rätt skönt att bara få vara ensam en stund med TV:n som sällskap. Imorrn är det jag som är borta en stund, tanken var att jag skulle göra comeback inom en viss sport men det får skjutas till nästa vecka då jag imorrn ska träffa fina Gabbi från mitt gamla jobb. Massa mys ju!

Bilden har inget med texten att göra, men åh så snuttig min lilla fialotta var i augusti förra året, på sin första reggaefestival! Det går alldeles för fort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela