kirsten

Sanna mina ord

Mysigt värre!

Publicerad 2012-11-11 10:20:36 i Life as we know it,

Jag gillar helger, jag gillar dem inte bara för att jag får vara ledig. Nej, jag gillar dem för att det är då vi har tid tillsammans, tid att inte sitta i soffan och jobba eller massa annat fix. Inga stressiga morgnar när vi måste göra allt enligt schema för att hinna (nåväl i den här familjen stressas det inte direkt) i tid till dagis och jobb. En förälder har dessutom lyxen att få sig en liten sovmorgon, japp det delas flitigt på den lyxen. Varannan dag minsann! Dock var jag sjuk förra helgen och fick båda dagarna och så rättvisa vi är så har Martin den lyxen idag och igår. Jämställt eller vaddå?
 
Så igår mös jag och Thilde på morgonen, vi hade mysfrukost, mysmorgon-barnTV och vi vek all tvätt. Eller jag vek och Thilde bar runt med den vikta tvätten och la den på väl valda ställen, ovikt förstås. När pappan kom upp blev det mera bus och sen drog vi ut på lite äventyr. Först lite klädutförsäljning, självklart kläder till lillfröken, men innan ni säger nåt så växer hon så det knakar just nu. Kläder behövs därför verkligen! Dock var det väldigt urplockat och det fanns inte så mycket som föll oss i smaken. Efter klädshoppingen åkte vi till mässan för att gå på Mitt kök, himla gott och alldeles på tok för mycket folk! Fulla tanter i 60-årsåldern är inte att leka med! Vi var trots allt där redan vid lunch och ändå hade folk lyckats tanka så pass mycket. Annars gillade vi mässan och vi fick med oss en massa gottigt hem!
 
Väl hemma gjorde vi inte många knop, man blir rätt trött av en ledig lördag...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela