kirsten

Sanna mina ord

Märkligt

Publicerad 2012-10-12 10:07:00 i Life as we know it,

Idag börjar jag sent, med sent menas 11.30. Så märkligt att börja den tiden kan tyckas, men jobbar man 6 timmar om dagen och slutar 18, ja då blir det så. Problemet är bara vad gör man? Jag menar man börjar ju ändå så pass "tidigt" att det inte hinns med så mycket. Jag menar, Thilde ska ju lämnas kl 9 och innan det är det mest en massa bus och en hel del tjafs om att hon inte får gräva i kattlådan eller lägga all kattmat i vattenskålen. Men sen då? Kan ju liksom inte hänga på stan var fjärde fredag heller. Det blir dyra fredagar i så fall.
 
Nu har jag städat badrummet och ska strax ge mig på den rena tvätten som måste vikas. Det är kanske i och för sig det jag hinner med idag. Men har ni andra roliga tips, ge mig dem gärna. För städa är ju inte så där jättekul heller om jag ska vara ärlig, även om det behövs med jämna mellanrum.
 
Duktig hjälpreda i somras :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela