kirsten

Sanna mina ord

Men klantmaja!

Publicerad 2012-10-11 21:20:00 i Life as we know it,

Thilde var ju sjuk för några veckor sedan, vilket innebar första VAB:en för min del. Martin lyckades ju jobba hela sin dag innan han kom hem och tog över innan jag åkte till jobbet och jobbade lite drygt en halv dag och sen var jag hemma dagen därpå. Detta medför ju en massa nya saker som ska göras, papper ska beställas, fyllas i och skickas tillbaka. Ett litet bevis från förskolan på att barnet verkligen varit hemma de dagarna som man skickar in att de varit borta. Märklig idé egentligen då det är väldigt enkelt att bara ringa in sitt barn sjukt när det egentligen är man själv som varit dålig.

Men hur som helst...Pappren kom hem, jag tog med mig dem till förskolechefen och fick dem ifyllda, sen la jag dem i min väska. Där låg det. I cirkus en vecka och sen fick jag äntligen i väg det. Lyckliga jag!

Idag om jag mig även för att ringa till Försäkringskassan för att berätta för dem att jag gått ner i tid. När jag väl kom fram började jag svamla en massa, ja det är inte lätt att tro att jag som pratar så mycket i vanliga fall har svårt att ringa sådana här samtal. Men det slutade med att jag fick veta att jag fyllt i pappret fel då jag missat att det hade en baksida där jag skulle ha fylla i alla ändringar gällande min lön också. Jaha. Där ser man. Men ingen fara, den snälla killen skulle omgående skicka ut ett nytt sådant papper där endast den missade delen finns med. Så det är väl bara att vänta. Och nån gång får jag väl mina pengar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela