kirsten

Sanna mina ord

Städdag

Publicerad 2012-10-21 12:56:35 i Life as we know it,

När vi var på visning här för alla dessa månader sedan, ja alltså för lägenheten så fastnade vi ju direkt. Den passade våra behov nästintill på pricken. Vissa saker finns ju alltid som är mer eller mindre som man inte vill ha dem. En av de sakerna är städdagen. Det var inget som berättades vid visningen eller nåt av de tillfällen vi träffades hos mäklaren. Det kan jag tycka är lite konstigt? Eller? Är man inte med och hjälper till får man betala 200:- som "straff" Nu är det ju så pass många som hjälper till så det går ju ändå rätt fort, men ändå. Man borde berätta sådant kan jag tycka. Jag tror i och för sig att vi hade tagit lägenheten ändå. Jag gjorde det enda rätta och skrev upp Martin ;) Jag menar nån måste ju ta hand om Thilde också. Hehe!

Medan Martin klädde på sig och gick ut för att städa så klädde vi på oss och gick ut och lekte. Sen hamnade vi i och för sig ute på gården ändå, så jag har gjort mitt strå till stacken jag med. Och Thilde med för den delen. När man väl kommer igång är det ju faktiskt rätt roligt att kratta löv :)

En annan sak med den här städdagen är att jag tycker att det är lite trist att de pimpar krukorna innan det är fint runt omkring. För er som känner mig vet ju att jag älskar att pyssla med blommor och göra fint. Så ett litet minus måste jag säga! Eller snarare ytterliggare ett minus...
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-10-21 13:04:45

Trodde att alla bostadsrättföreningar hade städdagar... kanske därför de tog förgivet att man skulle först det :D

Svar: Jag tror de mindre föreningarna har det, den vi kom från innan var en av Sveriges största så de köpte in den tjänsten. Efter idag förstår jag varför vår lilla förening inte gör det, är snordyrt.
Kirsten

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela