kirsten

Sanna mina ord

Omplanering

Publicerad 2013-02-07 21:30:47 i Life as we know it,

Imorrn var tanken att vi skulle åka direkt från hämtningen på förskolan till Öret, men då min bror är mitt uppe i ett stort projekt och mer har jag slängt till honom, så passade det inte för honom att passa pälsbollarna. Då de absolut inte klarar sig ensamma enda till på söndag så får vi helt enkelt planera om och åka på lördag morgon. Så allt kommer få packas in i bilen imorrn kväll och sen så fort vi käkat frukost så drar vi. Funkar ju det med även om det inte är helt optimalt. Men till staden måste vi då det vankas bröllopsmässa :)
 
Kattdonnan kunde inte hjälpa oss annat än med råd om att ringa runt till alla katthem för att ragga upp ett jourhem då vi inte kan placera den ena katten direkt i ett katthem då han skulle svälta sig till döds då. Men om jag inte skulle få tag i nån så skulle vi kontakta henne igen. För hon sa att vi gör helt rätt då det inte kommer att gå att omvända dessa vildar. Så det känns himla skönt att få stöd av henne måste jag säga. För som jag skrev igår så är det inte alls lätt detta. Så kära vänner, om ni vet nån som vill ha två katter och det inte finns några barn i familjen eller planerade för den delen de närmsta 7 åren, hojta till!
 
 
Äppelmys i den älskade puffen igår och jo, det är nog nåt spännande barnprogram på tv:n ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela