kirsten

Sanna mina ord

Den härliga helgen!

Publicerad 2013-01-14 22:05:43 i Life as we know it,

I fredags gjorde jag inte annat än att halta på grund av det tråkiga benet, det är fortfarande inte bra men vad gör man? Ja, hur som helst så blev det hämtmat och mys här hemma. Thilde ratade maten i vanlig ordning trots att hon fick den på spett, men några räkchips senare fick vi ändå se middagen som avklarad då hon ändå petat i sig både lite ris och kött.
 
Lördagen spenderades med Martins föräldrar på stan och ett besök på Belgobaren vid Freys Hotel. Har ni inte varit där så tycker jag helt klart att ni ska gå dit! De var väldigt serviceminded och otroligt barnkära. Inga problem att få med sig vagnen in där inte med en sovande liten tjej. Ett fantastiskt ölsortiment för den som gillar öl, men även gott vin och säkerligen någon cider. Den största anledningen till att man går dit är nog som i min svärmors fall, för att käka musslor. Himla gott var det!
 
Kvällen spenderades med ett gäng härliga tjejer för att fira Annelis 30-årsdag. En himla trevlig kväll med en massa god mat! Satte inte alls press på en själv, undrar om hennes man finns för uthyrning månne? Ja, det var han som lagat en hel del av det goda för den som inte förstod det. Kvällen bara rasslade förbi och innan vi visste ordet av det var klockan väldigt sent och dags för oss långväga gäster att ta oss hemåt. Jag kom hem samtidigt som tidningsbudet minsann, inte dåligt för denna gamla moder.
 
Söndagen spenderades även den med svärisarna. Denna gång stod en långpromenad på agendan. Himla härligt var det! Precis vad en trött festprisse behövde. Vi knatade iväg för att käka brunch på Pampas Marina, tanke var så i alla fall. Men nej, vi blev utslängda för att vi hade en sovande Thilde med oss. Vagnen fick inte alls stå där vi tyckte att den kunde stå. Himla trist och inte alls lika serviceminded som stället i lördags. De tyckte vi kunde komma tillbaka senare, med hopp om att det fanns en vagnsplats då. Jo, men tjena. Jag kan nog räkna på fingrarna de gånger jag sett min svärmor förbannad, igår var en av de gångerna. Ett himla sätt tyckte hon och jag kan inte annat än att hålla med. Särskilt när jag såg att många av borden redan var färdiga och inte hade nåt ätbart kvar på sina bord. Vi hamnade istället på ett ställe som heter Grodhavet, ett stenkast ifrån Pampas. Där var det både god mat och barnfamiljer var mer än välkomna! Undrar var vi går nästa gång?
 
En härlig helg var det vill jag lova och jag längtar redan till nästa för då ska vi kolla på ringar!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela