kirsten

Sanna mina ord

Hej träningsvärken!

Publicerad 2013-01-04 23:16:55 i Life as we know it,

Igår gjorde jag något som jag planerat att göra sen typ oktober, men av olika skäl har det inte blivit av förens nu. Har inte Thilde varit dålig har smittan förts över på mig, Martin har haft mycket jobb eller varit i väg på styrelsemöte osv. Men igår fanns det inga sjukdomar eller andra saker i vägen så då åkte jag iväg. Det var dags att damma av mina gamla klubbor och dags att visa konditionen att vi inte gett upp ännu!
 
Men alltså, shit vad det var jobbigt! För det första har träningen varit obefintlig under hösten, nån planka hit och nån cykeltur dit men inte så mycket mer än så. Att det sedan är cirkus 13 år sedan jag la de där klubborna på hyllan, ja det gjorde ju sitt till. Att det inte var så många närvarande en annan del av pusslet. För jisses vad jag sprang! Men vet ni, det var så kul! Innebandyn har varit saknad och visst, jag kommer inte bli nån elitspelare men att få spela igen känns grymt! Måste bara bättra på den där obefintliga konditionen ett par snäpp och byta linda på min klubba, för den har verkligen sett bättre dagar!
 
Träningsvärken jag känner idag är mer än välkommen, för det känns ju verkligen som man har gjort nåt då! Ett annat bevis för att jag inte gav upp är det brännande röda märket efter ett slagskott på knäskålen. Alltid lika fint när bollar pryder ens kropp ;)
 
2013, är du redo? För nu kör vi!
 
Som sagt, den där lindan hade sett sina bättre dagar, hehe!

Kommentarer

Postat av: Karro

Publicerad 2013-01-07 21:25:24

Hej! Visst körde du plankan ett tag? Hur gör man den & hur går det till? Lite info... :)

Svar: Hej! Ja, det stämmer. Kör det fortfarande lite då och då men kommer dra igång med min 12 minuters planka om dagen igen. Låter jobbigt, men man blir stark och klarar det väldigt fort. Här får du en bra länk med film som beskriver hur du gör. Hon har även en mängd andra bra övningar :) http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/2012/01/18/sta-ratt-i-plankan/
Kirsten

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela