kirsten

Sanna mina ord

Hur gick det för den där arga mamman förra veckan då?

Publicerad 2013-01-28 16:03:38 i Life as we know it,

Jag förstår att ni suttit och undrat hela helgen om hur det hela slutade med Thildes förskola och den där arga mamman ni kunde läsa om förra veckan. Jo, men det ska jag berätta för er! Jag mötte en av pedagogerna i kapprummet när jag lämnade Thilde dagen efter och i och med att hon är den vettigaste av dem så passade jag på att fråga henne om hur de tänkte egentligen.
 
Hon berättade då att de absolut inte kommer att sitta ute med barnen och äta om det är så här kallt, utan då får de lösa det på något annat vis. Jag sa återigen att jag tycker att det är himla bra att de är ute mer, då jag kan tycka att de kanske är inne lite för mycket och ofta. Men i alla fall så undrade jag då hur de tänkt lösa det i vår när alla andra barn kommer ut för att äta tillsammans. Då kom det fram att det inte är barnen som är stressade över att deras kompisar får gå hem tidigare än dem. Nej, det är föräldrarna till de andra 6-timmarsbarnen som klagat över att det är alldeles för mycket folk när de kommer och de inte har nån möjlighet att få plats till att klä deras barn. Så de har gjort som så att de börjat komma en si så där 30 minuter efter det att de egentligen skulle ha hämtat. Jag förstår att det kan bli ett problem för pedagogerna då. Men kan tycka att man inte skyller det på barnen då när det inte är de som är problemet.
 
Ja, hur som helst så känns det som att allt är löst nu och vi får se om de kommer få äta inne med de andra barnen och att de kan rycka upp sig och hålla sina tider själva. Vissa dagar har de precis satt sig till bords för att äta mellis 14.50 när de ska börja 14.30. Kan förstå att det blir lite smått rörigt då. Om inte annat är det föräldramöte om två veckor, är det inte bättre då så får vi ta oss ett snack med de andra föräldrarna också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela