kirsten

Sanna mina ord

Konstig känsla

Publicerad 2013-01-21 21:26:00 i Life as we know it,

Jag brukar oftast vara den första av alla föräldrar att hämta mitt barn på förskolan. Även om de flesta kommer vid 15, så sitter jag oftast och väntar själv innan barnen är färdiga med sitt mellis. Så döm om min förvåning när jag kom idag och det var Thilde och 3 andra barn där. Som mest hade de idag varit 7 barn på 3 pedagoger. Helt galet. Några barn var lediga, några var sjuka och några var trötta. Ja, jag säger då det. När vi gick så gick även en av de andra och vi mötte en pappa vid grinden, så 1 barn kvar till klockan 16 för 2 pedagoger att ta hand om. Busy work!
 
Bara att fortsätta som vanligt och inte ens tänka i banor som att snart blir nog Thilde sjuk. Det är dock inte det lättaste när Martin går runt mer eller mindre dagligen och klagar på halsont, snuva och jag vet inte vad! En fråga om attityd, eller hur?! Själv har jag då inte tänkt bli sjuk! Det finns det varken tid eller ork för, känner att det räcker med sista delen av 2012 med sjukdomar.
 
Nu ska jag ladda inför morgondagens besök hos sjukgymnasten. Då får vi veta om det går totalt utför eller om det finns hopp ;)
 
Kom nu våren! Du är välkommen! Under tiden gör vi vad vi kan för att komma i rätt känsla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela