kirsten

Sanna mina ord

Mot leklandet!

Publicerad 2013-01-05 08:40:05 i Life as we know it,

Efter en kort arbetsvecka är det helg igen. Vi pratade om det på jobbet en kollega och jag om att sånna här veckor skulle man alltid ha, men vi kom senare fram till att det inte alls skulle vara så bra som i tanken. För man kommer ju aldrig igång på riktigt, man är fortfarande ledig i tanken eller nåt. Nog för att det är skönt att vara ledig och få kvalitetstid med familjen, men vill man få nåt gjort så är det bättre med normala veckor.
 
Har inga direkta planer för helgen utan vi tar den som den kommer. Skönt med oplanerade helger då och då. Så tanken är väl att vi fortsätter lite lätt med Thildes rum och bara är. Idag styr vi kosan mot ett lekland så Thilde får busa av sig riktigt ordentligt! Tror hon behöver det efter två veckors ledighet. Och om jag ska vara ärlig behöver nog pappan komma ut och lufta sig lite han med ;)
 
Igår kom äntligen min personliga almanacka. Mycket nöjd! Framsidan pryds av den finaste tjejen och baksidan av samma jänta och jag själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela