kirsten

Sanna mina ord

Sovmorgon

Publicerad 2013-01-30 10:55:44 i Life as we know it,

Tycker så synd om Thilde, febern är mer eller mindre borta. Vad jag tror i alla fall, vi får nämligen inte ta tempen på henne, men hon är inte alls lika varm som hon varit de senaste dagarna. Däremot har hon den där hemska hostan kvar fortfarande. Den är både torr och slemmig samtidigt. Gör ont i mig varje gång hon hostar. Det jobbiga är ju också att hon ibland hostar tills hon kräks. Eller kräks gör hon ju inte för det är ju liksom slemmet som måste upp. Men känslan är ju densamma. Blir dock så¨imponerad av henne att hon kan fortsätta sova genom dessa attacker, ok inte alltid men oftast.
 
Imorse vaknade vi inte förens klockan var kvart i nio! Oj, vad trötta vi måste ha varit. Martin jobbade ju ett par timmar i natt, men vi andra sov ju. Tror dock att det behövdes. Men ser inte ut att bli några problem att få lilltjejen att sova middag. Då hon redan nu ser ut att behöva sova. Hehe!
 
Måste säga att det här med att Vabba varannan dag funkar fint, varannan dag får man komma till "lugnet" på jobbet. Jo, jag tycker faktiskt så. Man byter gärna en dags skrik mot stressen som finns på jobbet istället. För av skrik och gnäll blir man fullständigt galen, så allt jobb man har på jobbet känns som rena semestern när man slipper gnället där hemma ;)
 
Så här såg det ut i måndags, lite piggare är hon idag dock :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela