kirsten

Sanna mina ord

Välkommen 2013!

Publicerad 2013-01-01 18:55:20 i Life as we know it,

Året är här. Året som vi väntat på. Året som kommit att betyda så mycket under en lång, lång tid. Året då allt är möjligt. Året då kärleken kommer växa ytterliggare. Året då lyckan kommer att kännas extra tydligt. Året då den ultimata glädjen och euforin kommer att infinna sig. Mina vänner, vårt år är här!
 
Vi välkomnar det lite extra, då vi detta år firar 10 år tillsammans. Hur det gått till, det får vi fråga stjärnorna om, men lika lyckliga som vi var då lika lyckliga är vi idag om inte en liten gnutta till! Hur firar man då 10 år med stil? Vi har valt att göra 2013 till vårat år genom att ställa till med bröllop. Inte idag. Men om ungefär 8 månader. Det är galet. Det är stort. Det är alldeles alldeles underbart! Martin har varit min sen den där kalla dagen i januari för 10 år sedan och jag har varit hans, men nu förtydligar vi det bara en liten smula.
 
2013 innebär inte endast ett bröllop för vår del, vi blir dessutom 30, bara det är ju svårt att förstå. Men så är det. Vad som mer kommer att hända, det vet ingen än så länge. Men nåt mer bus kan vi nog ge er, det behöver ni inte oroa er för! Det är bara att hänga med så får vi se vad det här året bjuds på!
 
 
Hummer till förrätt, helstekt oxfilé med ugnsgrönsaker till varmrätt, pannacotta med hallonsirap till dessert
Underbara familjen samlad
Fin champagne ett måste när en ska fira in ens eget år
Crazy in love med den obligatoriska nyårspussen
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela