kirsten

Sanna mina ord

Höstens första VAB

Publicerad 2013-11-12 19:54:01 i Life as we know it,

Man kommer liksom inte ifrån det, hur man än gör. För plötsligt knackar nån sjukdom på. För cirka två veckor sedan körde vi ett rejs magsjuka, eller ja, förskolan sa att Thilde var magsjuk men vi märkte inte av nåt alls. Förens efter att hon fått gå tillbaka i två dagar, då kräktes hon. Men ja, bättre att ta det säkra före det osäkra så klart. I fredags satt en liten fin lapp om ögonfluss på dörren och vi behövde inte mer än gå ut genom dörren för att inse att Thilde var drabbad. Men då vi hade oöppnad medicin kvar sen förra året så körde vi igång med den direkt och allt försvann direkt. För att sedan komma tillbaka på söndagskvällen. Då stod en igenkleggad liten tjej i dörren och kunde inte sova. Men vi ska inte klaga, har varit väldigt förskonade den här hösten. Peppar, peppar!
 
Att vara hemma med en tjej som börjar bli pigg men fortfarande svag är dock inte det roligaste. Det har varit ett himla gnäll här hemma idag. Missförstå mig rätt nu, att Thilde är ledsen för att hon mår dåligt är helt OK och precis som det ska. Men ni vet det här gnället som inte beror på nåt och som låter i samma tonläge konstant, det driver mig till vansinne! Imorrn kommer pappan att ta över stafettpinnen och jag får äntligen gå till jobbet och få prata med kollegor som ger mig ett svar och inte eaaaauuuuuuhhhhhaaa ;) Dessutom är det ju bara 3 dagar kvar, sen är det semester!!
 
Vad en gör med barnet när det är sjukt? Varför inte testa och se om det går att göra inbakade flätor?! Och visst gjorde det det :) Trots hennes klena hårväxt!
 
 

Kommentarer

Postat av: nadiagy60

Publicerad 2018-06-24 08:00:28

Unique home page after beetle out:
http://silvia.forum.telrock.net

Postat av: AnnaingedH

Publicerad 2018-08-22 19:13:59

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...http://bit.ly/2vQ14xl

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela