kirsten

Sanna mina ord

Upp, upp och iväg!

Publicerad 2013-11-16 21:15:11 i Life as we know it,

Imorrn mina vänner drar vi från detta tråkiga väder! Efter en vecka av VAB kan det inte komma mer lägligt! Sol och värme kanske kan bota Thildes envisa hosta. Denna vecka har vi verkligen kört allt, ögonfluss, förkylning och hosta och nu avlsutar vi det hela med lite mask i magen. Det är så härligt att vara förälder, är det inte?! Jag bad Martin köpa barnversionen av maskmedicinen, men han fick då med sig tablettform till henne med. Men det kanske inte finns flytande längre? Hur som, att vara orolig över om Thilde skulle ta den eller ej var ju inget att fundera på. För hon tyckte den var god och sög i sig den. Yuack! Hennes tunga och tänder var helt röda efteråt. Men men, i sig den fick hon ju och det får vi ju vara glada över.
 
Sitter och gör det sista, godkänner fakturor å styrelsens vägnar och packar det sista. Det där med att packa i tid har aldrig varit min grej ändå. Om 5 timmar är det dags att gå upp, så jag antar att det är dags att börja ta nån form av natt. Men ni vet ju hur det är...att sova när man ska upp mitt i natten är ju inte det lättaste, men sova måste jag ju på nåt sätt göra. Tydligen fler som har resfeber för lillfröken lyckas vi inte få att sova. Detta kommer bli en härlig flygresa tror jag bestämt!
 
Nä, men hörrni. Ha en fantasisk vecka, så hörs vi av när jag är hemma igen. Har efter önskemål lagt in lite recept som kommer upp under veckan. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kirsten

Kirsten, eller Christine för den som vill är 30 år gammal och är inflyttad Stockholmare sen 4 år tillbaka. Bor här tillsammans med mitt livs kärlek Martin och vår dotter Thilde som kom till världen den 9 april 2011. Här får ni följa vårt liv, från bebisprat till allt annat som handlar om mig och det jag gillar

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela